Συνοπτική Περιγραφή των Ακινήτων

Λονδίνο

Μία μη εκσυγχρονισμένη Βίλλα αρχιτεκτονικής τύπου «Italianate», διατηρητέα μονοκατοικία δεύτερης διαβάθμισης, 810 τ.μ., στο πολυπόθητο σημείο της νότιας πλευράς του Holland Park. Το κτήριο επωφελείται από έναν πίσω κήπο που επικοινωνεί άμεσα με το πάρκο. Ελάχιστη Τιμή: £22 εκ.

Λευκωσία

Μία μοναδική έκταση 8.000 τ.μ., βρισκόμενη στην περιοχή Κύκκος, στον Δήμος Έγκωμης, στην καλύτερη τοποθεσία τα Λευκωσίας. Πλησίον βρίσκονται Υπουργεία, 2 Πανεπιστήμια, Πρεσβείες και γραφεία πολλών εταιρειών. Ελάχιστη Τιμή: €5 εκ.

Βρυξέλλες

Πρόκειται για ένα 9όροφο κτήριο, 3.000 τ.μ., που βρίσκεται στο Quartier Leopold των Βρυξελλών, στην οδό Montoyer. Το Quartier Leopold είναι ο τόπος στέγασης των Ευρωπαϊκών Θεσμών και αποτελεί μέρος του κέντρου της πόλης. Ελάχιστη Τιμή: €3.24 εκ.

Τασκένδη

Ένα διώροφο αυτόνομο κτίσμα με υπόγειο που προορίζεται για κατοικία, βρισκόμενο στα περίχωρα της Τασκένδης, που αποτελείται 2 κτήρια σε μία έκταση 1.916 τ.μ., συνολικής επιφάνειας 587,03 τ.μ. και καθαρό κατοικημένο χώρο 327,48 τ.μ.. Ελάχιστη Τιμή: 125.000 USD.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας